Zoekt u een geschikte plek voor de opslag van uw goederen die u in uw woning, garage of schuur? Dan heeft Boedelberging Plekzat de ideale oplossing voor u! Voor de opslag van uw: surfplank, zomer-/winterbanden, skibox, archief, koffers, meubelstukken, gereedschap, tuinmeubelen, decoratiemateriaal, boeken of kampeerspullen. Ook zijn onze selfstorageboxen geschikt voor uw motor, jetski of rubberboot.

Tevens bieden wij opslagruimte aan voor zelfstandige ondernemers, heeft u bijvoorbeeld een webwinkel of bent u vertegenwoordiger? Dan kunt ook u bij ons terecht voor het huren van een selfstoragebox. U krijgt uw persoonlijke toegangssleutel voor uw selfstoragebox, zodat de box alleen voor u toegankelijk is. U kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht bij uw selfstoragebox.

Boedelberging Plekzat is beveiligt en goed bereikbaar. Hierdoor voldoen onze boxen aan de nodige eisen zodat u zorgeloos en gemakkelijk uw goederen kunt opslaan.
U huurt uw box per week, wat uiteraard een groot voordeel is, zo zit u niet vast aan lange opzegtermijnen*.

De kosten van de box die u huurt is afhankelijk van het aantal m3 die u benodigd bent voor de opslag van uw goederen. Neemt u gerust contact met ons op voor het bespreken van de verscheidene mogelijkheden en de kosten. Uiteraard vind u onder het kopje ‘tarieven’ ook een overzicht over het aantal m3 en de kosten.

Eveneens zijn wij in samenwerking met Verhuisbedrijf Allround This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , die u op een professionele wijze kunnen helpen bij het verhuizen van uw goederen van uw huis naar uw selfstoragebox en van uw selfstoragebox naar uw huis.
* Minimale verhuur van de selfstoragebox bedraagt 4 weken.Boedelberging plekzat
Billitonweg 15
Veendam
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
tel: 06-11606155